VBS De Linde

Vrije Kleuter -en Lagere School te Linden

Nieuws uit onze klassen

JKC thema herfst in het bos

We trokken erop uit naar het bos en genoten van het verzamelen van herfstmaterialen. We vonden blaadjes, nootjes, kastanjes, bolsters,… Er waren ook enkele insecten die sommige kleuters hadden gezien en wouden meenemen. We hebben deze toch maar in het bos gelaten. .Met de gevonden  materialen maakte we een herfstbak in de klas. 

De blaadjes hadden we gebruikt voor verschillende knutselopdrachten : afdrukken van de blaadjes spuiten, egel beplakken met blaadjes, boom stempelen,…

Met de kastanjes, eikels, nootjes deden we verschillende telopdrachten en de vormen na leggen. Er waren kaboutertjes waarbij we het juiste aantal bij de paddenstoel moesten leggen.

Oei alle stukken van de puzzels van de herfstdieren liggen door elkaar. Wat moeten we nu doen? Maar hier hadden ze een oplossing voor, we moeten puzzelen.  Soms ging het alleen en soms maakte ze de puzzel samen. Maar ze waren steeds fier als het was gelukt.

KLIK hier voor de foto’s.

lees alle berichten - Jongste kleuters

Bekijk de andere klasblogs:

Contact Info

Vrije Basisschool "De Linde"
Wolvendreef 1
3210 Linden
Tel: 016 - 62 24 13
e-mail: directie@vbsdelinde.be

Zoeken op deze site

GIMME

Onze school zit ook op Gimme. Klik hieronder voor de recente Gimme berichten. Copyright VBS Linden © 2016. All Rights Reserved.
Website hosting door Pieter Cooreman