Voorstelling ouderraad

 

VOORSTELLING OUDERRAAD

Welkom op de website van de ouderraad

Ben je wel benieuwd naar de ouderraad ? Of misschien heb je ideeën of vragen voor de ouderraad ?

Surf dan gerust even rond op ons pagina's hier, kom naar onze 'meet en greet' avond of volgende vergadering of neem gerust contact met ons op via ouderraaddelinde@gmail.com

Wat willen wij?

Wij willen een toegankelijke school in een aangename en stimulerende leeromgeving waarin vooral de kinderen, maar ook de leerkrachten, de directie en de ouders graag vertoeven of werken.

Wat doen wij?
- Wij willen een aanspreekpunt zijn voor ouders en de directie om in gezamenlijk overleg tot goede en werkbare oplossingen te komen (bv. Verkeersproblematiek in schoolomgeving, aanspreekpunt voor zorg, sociale maatregelen, …)
- We willen vanuit een eigen inspiratie advies verlenen aan de directie en het schoolbestuur en via overleg komen tot een consensus
- We organiseren evenementen die in de eerste plaats bedoeld zijn als ‘sociaal’ initiatief (bv BBoekQ, Meet & Greet, kerstfeest, …)
- We organiseren winstgevende activiteiten om de kas van de Ouderraad te spijzen en de school financieel te steunen bij zaken waar de Ouderraad kan achterstaan (bv Restodagen, Pizzaverkoop, … waarmee we volgende acties (zullen) sponsoren: vergroening van de speelplaats, Chromebooks, …)
-> Wij vergaderen maandelijks in de refter van de school om 20u30. De data van de vergaderingen staan op de schoolkalender en op de pagina 'Even praktisch'

Wie zijn wij?
De Ouderraad heeft een bestuur en enkele vaste leden.

De samenstelling kan u vinden op de pagina 'Even praktisch' 

Wat kan jij doen?
- Ons persoonlijk of via een e-mail op de hoogte brengen van vragen die je hebt of problemen waarmee je zit, zodat we ze op de vergaderingen kunnen behandelen.
- Met zoveel mogelijk deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd.
- Iedereen die geïnteresseerd is, is ook meer dan welkom om de Ouderraad te versterken.
- Mensen met goede ideeën, mogen ons die altijd persoonlijk of per e-mail overmaken.
- Ons laten weten dat je op de helperslijst voor activiteiten wil komen voor dit jaar. Geen verplichtingen, maar dan zit je in de mailinglijst voor helpers.
E-mailadres: ouderraaddelinde@gmail.com

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, onze activiteiten, enz. kan je vinden door te klikken op de subpagina's vermeld hieronder.

Onze fotogallerij vind je HIER.

Hopelijk tot gauw !

De ouderraad

Ouderraad > Voorstelling ouderraad / Actueel / Waarom? Wat? / Even praktisch / Aansluiten / Flyer ouderraad

© Copyright 2024 VBS De Linde